Diseño de Videojuegos

Estem vivint una massiva acceleració del món tecnològic i s’estima que el mercat laboral del món absorbirà aproximadament 150 milions de nous llocs de treball tecnològics en els propers 5 anys. Des d'InOrbis volem estar presents i acompanyar a joves en aquest intens camí.
Gràcies als nostres cursos de Disseny de Videojocs els alumnes coneixeran les fases de la creació d'un projecte relacionat amb els videojocs des de la idea, l'estructura, el modelatge, el texturitzat i l'animació. Tots els projectes realitzats en equip o de forma individual, implicaran la creació de Serious Games, videojocs dissenyats amb un propostit educatiu, més que amb una finalitat d'entreteniment.
També aprofundirem en llenguatges de programació més avançats i fomentem el pensament computacional. Això permet dotar a l'alumnat d'una manera de resoldre problemes i enfrontar-se a les tasques quotidianes amb un nombre major d'habilitats (abstracció, pensament algorítmic, descomposició i patrons).
Tots els grups estan dividits per edats i nivells; i son grups reduïts. 
 
Programació avançada (MakeCode, Scratch, JavaScript, Python)
Videojocs (Arcade, Minecraft, App Inventor)
Pensament computacional
Actualitat: Metaverso, Realitat Augmentada i les tendències professionals del futur

Precios:
Duración de la sesión Mensual (x8) Trimestral (x3) Única (x1)  
1,5 h 77 € 195 € 556 €  
2 h 98 € 249 € 710 €  
2,5 h 122 € 309 € 880 €  

Matrícula variable según periodo promocional
Descuento familiar: 8% niños 5% adultos
La cuota de septiembre es 3/4 de la cuota mensual. Las 8 cuotas restantes son de octubre, noviembre, diciembre, enero, febrero, marzo, abril y mayo. Una vez iniciado el curso, las cuotas mensuales variarán en función de la fecha de alta. 
Material no incluido

 

Signos de calidad

Professorat
especialitzat +
Grups
reduïts
Seguiment
continu +
Certificat 
al finalitzar +
×
Inorbis
En línea
Inorbis
¡Hola!
¿Te podemos ayudar?
07:40