Campus de Verano Tecnológicos para niños

Formem els genis del futur. Hem creat aquests campus d'estiu en anglès que promouen que els nens i joves siguin creadors de tecnologia. Volem facilitar les eines necessàries per a que infants i adolescents desenvolupin les habilitats que tindran un gran impacte en el futur. Oferim blocs setmanals, en grups reduïts. 
 
La robòtica és el resultat d'unir diferents arestes relacionades amb les Matemàtiques, les Ciències, la Tecnologia i fins i tot l'enginyeria. Per tant, gràcies als nostres campus els infants adquireixen multitud de coneixements que contribueixen a un desenvolupament més complert del seu pensament lògic.
 
Amb els més petitons treballarem molt manipulant materials. Portant a la pràctica, teoria relacionada amb les ciències, la tecnología, la física i la quimica. Amb els més grans no només treballarem la programació i el disseny de videojocs, sinó que també promourem el pensament computacional i el desenvolupament de projectes en equip. Tractarem temes d’actualitat com el Metaverso i la Realitat augmentada, i introduirem temes de gran interès com explicar quines son les professions del futur.
 
Amb petits i grans farem activitats aquàtiques cada dia i anirem a la piscina (Espai Welness)!
 
Robotics & Easy Science (English)
4-6 anys
27 de Juny a 29 de Juliol
Robòtica
Easy Science
Stop Motion
STEAM
Activitats aquàtiques
 
Robotics, programació & videojocs  (English)
7-10 anys
27 de Juny a 29 de Juliol
Robòtica
Programació
STEAM
Pensament computacional
Activitats aquàtiques

 

Signos de calidad

Professorat
especialitzat +
Grups
reduïts
Seguiment
continu +
Certificat 
al finalitzar +
×
Inorbis
En línea
Inorbis
¡Hola!
¿Te podemos ayudar?
09:07