Campus de verano Tecnológico para jóvenes

Estem vivint una massiva acceleració del món tecnològic i s’estima que el mercat laboral del món absorbirà aproximadament 150 milions de nous llocs de treball tecnològics en els propers 5 anys. Des d'InOrbis volem estar presents i acompanyar a joves en aquest intens camí.
 
Oferim 2 possibles campus:
 
Programació, videojocs & tecnologia
11-16 anys (27 de Juny al 29 de Juliol)
 
Gràcies al nostre Campus els alumnes coneixeran les fases de la creació d'un projecte relacionat amb els videojocs des de la idea, l'estructura, el modelatge, el texturitzat i l'animació. Procurem que tots els projectes impliquin la creació d'un Serious Game, videojocs dissenyats amb un propostit educatiu, més que amb una finalitat d'entreteniment. També aprofundirem en llenguatges de programació més avançats i fomentem el pensament computacional. Això permet dotar a l'alumnat d'una manera de resoldre problemes i enfrontar-se a les tasques quotidianes amb un nombre major d'habilitats (abstracció, pensament algorítmic, descomposició i patrons). Oferim blocs setmanals, en grups reduïts. 
 
Programació avançada (MakeCode, Scratch, Python)
Videojocs (Arcade, Minecraft, App Inventor)
Pensament computacional
Actualitat: Metaverso, Realitat Augmentada i les professions del futur
 
Empreneduria i Innovació Tecnològica
14-17 anys  (4 a 29 de Juliol)
 
Volem oferir el nostre gra de sorra per a que els joves d’entre 14 i 17 anys s’apropin al món professional, a través de classes i masterclasses realitzades per professionals del sector tecnològic i digital. Treballarem a través de casos d’èxit, donarem a conèixer els nous models de negoci d’internet i explicarem com es pot crear una empresa, tot fent èmfasi en les professions del futur. A través de projectes individuals i d’equip, aproparem als joves el món del disseny d’apps, de la programació (Scratch, Phyton, Javascript. etc), dels videojocs (Serious Games), del Big Data, de l’anàlisi de dades i del Marketing Digital. Aprofitarem també per fer una breu introducció sobre temes d’actualitat, com el Metaverso, Blockchain i la Realitat Augmentada. Formem els genis del futur!
 
Creativitat i innovació
Nous models de negoci d'Internet
Crea la teva empresa i accés al capital
Les professions del futur
Casos d'èxit
Marketing Digital
Programació
Serious Games / Videojocs
App Design
Introducció Enginyeria i mètode científic
Phyton i Javascipt
Big Data i Analytics
Actualitat: Metaverso, Realitat Augmentada i les professions del futur

 

Signos de calidad

Professorat
especialitzat +
Grups
reduïts
Seguiment
continu +
Certificat 
al finalitzar +
×
Inorbis
En línea
Inorbis
¡Hola!
¿Te podemos ayudar?
07:27