CASAL TECNOLÒGIC DE SETMANA SANTA

InOrbis ofereix un programa lúdico-educatiu amb l'objectiu que els infants y joves  aprenguin anglès basant-se en experiències i en activitats multidisciplinars. Ens interessa potenciar que els nens aprenguin l'anglès de forma natural: per repetició  i exposició

Per a l’equip d’English Centre és important  respectar el ritme de cada infant,  tenint en compte les seves característiques físiques, cognitives i socials, i basant-nos en la idea que les habilitats  es poden adquirir.
El contingut del programa està basat en activitats com manualitats, teatre, ioga, cuina, música, expressió corporal i tecnologia.  Sempre exposem a l’infant a la llengua d’una forma natural mitjançant el reforçament positiu

Tots els nostres programes educatius es basen en la pedagogia Montessori. Promovem l'esperit creatiu, i aconseguim així la participació activa i la motivació de l'alumnne.

El nostre objectiu és que nens o joves es sentin com a casa, mentre aprenen en un ambient càlid i comfortable equipat per a respondre les seves necessitats.

Per a més informació clica aquí