CURSOS D'ANGLÈS INTENSIUS DE DOS MESOS

                                           

El curs intensiu de dos mesos té l’objectiu d’avançar un nivell d’anglès en dos mesos. T’oferim tres cursos intensius durant l’any acadèmic.  De Octubre a Desembre, de Febrer a Març,  i d’Abril a Juny. Cada curs té unes 100 hores aproximadament (11 hores a la setmana)  i estan enfocats per a aquelles persones que disposin de temps o que necessitin avançar de forma ràpida un nivell, sense haver d’esperar al clàssic intensiu d’estiu. Corre, dóna un impuls als idiomes!

Aprofita la nostra promoció! Aquest curs  tots els nostres cursos intensius son Low Cost!

Els nostres cursos d'anglès estan enfocats per a realitzar exàmens oficials de FCE (The Cambridge First Certificate in English) i de CAE (The Cambridge Certificate in Advanced English). Consulta com et podem ajudar amb els Exàmens Oficials. 

Si l'empresa per a la que treballa l'alumne està disposada a pagar les seves classes, podem ajudar-los a recuperar el cost del curs gràcies a subvencions estatals.

Abans de matricular-se, si l’alumne té coneixements consolidats de l’idioma, cal que faci una prova de nivell per tal de planificar el seu itinerari. La prova és  totalment gratuïta, sense compromís i de caràcter obligatori per tal d'inscriure’s. Fes la prova de nivell d'anglès on-line ara i esbrina quina ha de ser la teva trajectòria en l'aprenentatge de l'idioma. Tots els cursos d’idiomes a English Centre segueixen el Marc Europeu Comú de Referència (MECR). Per lo tant, els grups estan separats per nivells.

USUARI

MECR

Nivell Acadèmic

USUARI

BÀSIC

A1

Begginer

A2.1

Elementary

A2.2

Pre-Intermediate

 

 

USUARI

INDEPENDENT

B1.1

Intermediate

B1.2

Intermediate Plus

B2.1

Upper-Interm

B2.2

First Certificate

 

USUARI

COMPETENT

C1.1

Pre-Advanced

C1.2

Advanced

C2

Proficiency

 
 
 
 
 

 
 

 
 

- Professorat seleccionat rigorosament amb títol universitari i amb postgrau màster d’especialització en ensenyament d’idiomes, natius o amb nivell C2 del idioma.

Grups reduïts: Màxim 8 alumnes a cursos estàndard d'anglès, màxim 10 alumnes a cursos estàndard dels altres idiomes i màxim 14 alumnes a cursos Low Cost.

Seguiment constant de l’alumne i butlletí a on detallem el seu progrés.

Certificat al finalitzar el curs a on determinen el nivell adquirit segons el Marc Comú Europeu de les Llengües