IDIOMES

 

InOrbis ofereix un servei de classes d’anglès, alemany, francès, italià i espanyol o català per a estrangers dirigit a escoles de Secundària, de Primària i Batxillerat. Amb els nostres programes de formació introduïm els nens en el coneixement d'un nou idioma i acompanyem els joves en el seu procés d'adquisició fins a aconseguir  un domini competent.  Amb la intenció de facilitar el funcionament de les classes dins de les escoles, English Centre realitza proves de nivell que ajudaran a separar els nens i joves per nivells i per edats.

Gràcies al nostre servei no cal que l'escola tingui en plantilla un docent específic per a les classes extraescolars. English Centre s’encarrega de tot el funcionament del curs, realitza entrevistes periòdiques amb els pares i reunions amb Direcció d’Estudis de l’escola.

Realitzem formacions de Preparació per a Exàmens Oficials com el First Certificate. En alguns centres realitzem classes d’anglès tant a professors del centre, com a pares, com a nens i joves. Demani’ns una proposta de col·laboració, sense compromís


Professorat especialitzat en educació infantil seleccionat rigorosament amb títol universitari i amb postgrau d’especialització en ensenyament d’idiomes, natiu de llengua o amb nivell Proficiency (C2).
 

Grups reduïts

- Seguiment continu amb els pares a través de reunions trimestrals i entrevistes periòdiques. Informem de la integració, comportament i progrés de l’alumne.

Certificat al finalitzar el curs a on determinen el nivell adquirit segons el Marc Comú Europeu de les Llengües