MONTESSORI KIDS & TEENS

 

 

 

El nostre sistema està inspirat en la pedagogia Montessori, per aquest motiu la llibertat i la creativitat són el motor que ens fa avançar. Per tal d’aconseguir-ho, partim de l’observació, el moviment, la comunicació i l’expressió per a potenciar l’aprenentatge de l’anglès i el desenvolupament integral dels infants. Deixem de banda els típics llibres i ens adintrem en un món de creativitat que farà que els nens i joves aprenguin anglès d'una forma natural. Ho important no és què aprenen, sino com aprenen.

"La clau no és el que aprens, sinó com ho aprens."

L'eix vertebrador del nostre sistema inspirat en la pedagogía Montessori és l'alumne i la seva capacitat innata per construir-se a su mateix. La nostra formació va encaminada a transmetre coneixements, promovent l'esperit creatiu i crític i aconseguint així la participació activa i la motivació de l'alumne.

El nostre objectiu principal és que els nens es sentin com a casa mentres aprenen en un ambient càlid i comfortable equipat per respondre a les seves necessitats. Per aquest motiu, els nostres docents creen al llarg de tot els curs experiències sensorials, socials i personals per a desenvolupar el potencial lingüístic i comunicatiu dels alumnes d'una manera natural i segura.

Deixem de banda els llibres de text i fonamentem les nostres classes en els projectes, seguint sempre a com motor d'aprenentatge la llibertat, la creativitat i la comunicació. Per a dur-ho a terme disposem material certificat per la AMI (Association Montessori International)) que resulta molt atractiu pels nens i el permeten treballar al seu ritme, investigar i crear.

 

 

-    Desenvolupar el llenguatge a través de la llibertat de conversa. Potenciem un entorn d’expressió a través de la comunicació entre els infants i els seus iguals, així com amb el docent. 

-    Potenciar el desenvolupament de la percepció visual a través d’exercicis de classificació i relació de vocabulari.

-    Classes basades molt en les rutines, com: el calendari diari, els contes, les cançons, els poemes, les representacions teatrals, role-playings, els instruments musicals i el moviment continu

-    Els nens treballen al seu propi ritme, sols o en grups, i escullen les activitats que els interessen més. Els més grans comparteixen i intercanvien coneixements i generen entusiasme per l’aprenentatge en els més petits.

-    Donar la llibertat perquè construeixin ells mateixos, observant i proporcionant allò que necessiten a cada moment.

 

 

Toddlers

•    Objectiu del curs: Entendre estructures senzilles a partir de l’exposicióconstant al llenguatge mitjançantles converses i la lectura de contes perafavorir l’adquisició de vocabulari.

18 -24 mesos

45 min

Kids starter

•     Objectiu del curs: Enriquiment del llenguatge ja conegut per ells en la seva llengua materna i introducció de la gramàtica més senzilla a través de l’oralitat i la comunicació continua. Per això, al llarg del curs es potenciarà la lectura i la iniciació a l’escriptura.

3 -5 anys

1 h/setmana

 

Kids 1, 2 & 3

 

•    Objectiu del curs: Despertar la imaginació, la curiositati la capacitat innovadora, ampliant el vocabulari i la gramàtica a través de les habilitats de speaking, listening i reading.

6-8 anys

kids 1: 1,5 h/setmana

kids 2&3: 2 h/setmana

Kids 4 & 5

•    Objectiu del curs: Promourela imaginació, la curiositati la capacitat innovadora, consolidant i ampliant el vocabulari i la gramàtica bàsica a través de les habilitats de speaking, listening i reading.

 

9-11 anys

2 h/setmana

 

Teens 1-4

•    Objectiu del curs: Aprendre anglès a través d’activitats i temes que motivin els adolescents. Treballem especialment a nivell comunicatiu. L’alumne pot reforçar les classes que fa a l’institut i alhora pujar de nivell.

12-17 anys

2,5 h/setmana

FC i CAE

•    Objectiu del curs: Assolir un nivell avançat (B2-C1) d’anglès, nivell exigit a moltes carreres universitàries per obtenir el títol. Els alumnes estaran preparats per obtenir el certificat oficial de la Universitat de Cambridge així com per estudiar un segon idioma.

14-17 anys

2,5 h/setmana

Truca'ns al 93 870 95 35 i t'informarem de les nostres tarifes.

 

 
 
 
 
 

 
 

  
 

- Professorat especialitzat en educació infantil seleccionat rigorosament amb títol universitari i amb postgrau o màster d’especialització en ensenyament d’idiomes, natius de llengua anglesa o amb nivell Proficiency (C2) d’anglès.

- Grups reduïts: Màxim 10 alumnes per aula.  

- Seguiment continu amb els pares a través de reunions trimestrals i entrevistes periòdiques. Informem de la integració, comportament i progrés de l’alumne.

- Certificat al finalitzar el curs a on determinen el nivell adquirit segons el Marc Comú Europeu de les Llengües