IDIOMES PER A EMPRESES

InOrbis ajuda a millorar les competències lingüístiques i interculturals de professionals, oferint una major autoconfiança i augmentant les oportunitats de negoci a aquella empresa que desitja expandir-se a nivell internacional. 

Una formació lingüística apropiada és una opció important perquè parlar i entendre l'idioma del seu client pot ajudar a entendre el que necessita, augmentat la seva credibilitat.

Totes les nostres formacions es poden realitzar de forma presencial o de forma virtual, a través de la nostra plataforma, o fer una combinació presencial-virtual, si el participant ho necessita. Alhora els responsables de RRHH poden fer seguiment de com progressen els participants a través de la nostra plataforma. També tenim cursos on-line que poden realitzar aquelles persones que necessiten més flexibilitat.

Els nostres programes d'idiomes per a empreses estan adaptats a les necessitats, els recursos i les limitacions individuals de les empreses. Abans d'iniciar la formació es realitza una auditoria lingüística per tal d'avaluar necessitats i competències. 

Realitzem formació d'anglès, francès, italià, rus, xinès, àrab, japonès, alemany, búlgar, serbi, català i espanyol per a estrangers.

Disposem d'una ampli ventall de cursos d'idiomes que garantim s'adaptaran a les necessitats de la seva empresa.

Esbrini quin curs s'adapta millor a les seves necessitats:

 

Depenent de la disponibilitat de temps i de la possibilitat d'assistir a classes presencials, oferim programes en grups reduïts. Aquests cursos es duen a terme com a programa de formació contínua i s'imparteixen durant tot el curs acadèmic. El número d'hores per setmana s'estableix segons les necessitats particulars. Els idiomes més habituals són anglès, alemany, francès, italià, xinès, portuguès, àrab, serbi, búlgar, espanyol i català per a estrangers. 

Els grups es divideixen per nivells. Si algun participant té necessitats o habilitats lingüístiques de l'idioma molt diferents als de la resta recomanem classes one-to-one, cursos Express o altres cursos específics que presentem a continuació.

La formació contínua one-to-one ofereix al participant la possibilitat de tenir un formador personal per a poder treballar amb exercicis pràctics de debats, presentacions o role-plays. Són classes en formato particular, la qual cosa permet al participant rebre el 100% de l'atenció del professor i d'aquesta manera, potenciar el rendiment. Les sessions es poden dur a terme en les instal·lacions de l'empresa o en les nostres.

Aquests cursos es realitzem com a programa de formació contínua i s'imparteixen durant tot el curs acadèmic. El número d'hores per setmana s'estableix segons les necessitats particulars. Els idiomes més habituals són anglès, alemany, francès, italià, xinès, portuguès, àrab, serbi, búlgar, espanyol i català per a estrangers. 

Els cursos Express d'InOrbis són cursos d'anglès tancats de 20 hores. El seu contingut es centra en millorar habilitats en un lloc de feina o departament concret. Estan dirigits a aquells participants que necessitin treballar àreas d'empresa molt específiques i a nivell comunicatiu.

- English for Negotiating: negociació
- English for Telephoning: atenció telefònica
- English for Emails: gestió i redacció de correu electrònic
- English for Meetings: realització de reunions comercials i corporatives.
- English for Presentations: formació d'anglès enfocada a presentacions comercials i corporatives.
- English for Socialising: formació d'anglès enfocada a situacions de socialització en el entorn professional.
- English for Customer Care: formació d'anglès per a atenció al client.
- English for Accounting: formació d'anglès per a contabilitat.
- English for Human Resources: formació d'anglès per a Recursos Humans.
- English for Legal Professionals: formació d'anglès per a professionals de dret.
- English for Marketing and Advertising: formació d'anglès per a publicitat i màrqueting.
- English for Sales and Purchasing: formació d'anglès per a compres i vendes.

També tenim cursos Express de francès, italià, alemany i espanyol per a estrangers.


Recomanem cursos d'immersió d'anglès, alemany, francès, italià, rus, portuguès o xinès a persones que hagin d'incrementar el seus coneixements de l'idioma al màxim en el menor temps possible, però simultaniejant amb el desenvolupament d'una funció professional.

Existeixen dues opcions de curs d'immersió segons les hores diàries:

- Programa de 2½ hores al dia, en tres o quatre setmanes.

- Programa de  4 hores al dia, en un mes, que pot incloure lunch time amb el professor. 

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.